לגיאוגרפיה יש השפעה רבה על המטבח הישראלי ועל מאכלים באזור הים התיכון כמו זיתים, חיטה, גרגרי חומוס, מוצרי חלב, דגים וירקות כמו עגבניות, חצילים וקישואים ממלאים תפקיד חשוב במטבח הישראלי. פירות וירקות טריים נמצאים בשפע בישראל וניתן לבשל ולהגיש אותם במגוון דרכים. בישראל יש את המותרות של תוצרת עונתית טרייה שבאה לידי ביטוי באוכל שלה, שעושה בו שימוש מלא.
בכדי לשמוע פרטים נוספים אודות אוכל ישראלי עליך להעיף מבט ב- https://galilees.co.il/

ישראל מרוויחה מהשפעות מרחבי העולם והופכת אוכל ישראלי לעשיר בשילובים מעניינים ומסנוורים של מרכיבים ותבלינים

למרות שישראל היא מדינה צעירה, מתכוני אוכל ישראליים מודרניים הם מדורות של עולים משש יבשות. האוכל של ישראל הוא כור היתוך אתני של תענוגות קולינריים מרחבי העולם ומגוון כמו אנשיה.

ישראל מבורכת במוצרים מעולים וזה ניכר גם במטבח הישראלי. כדי להוסיף טעם אותנטי לטיול שלכם, כדאי לכם בהחלט לנסות אוכל ישראלי. בדוק את רשימת המאכלים המסורתיים בישראל, כמו גם כמה מאכלים לא מסורתיים לחפש בטיול הבא שלך.

אבל למטבח הכפרי יש הרבה יותר מה להציע מאשר למנות הקלאסיות שהפכו פופולריות כל כך באירופה

כדי להבין אוכל ישראלי, אומרת ענבל, אתה צריך לחרוג מהטופוגרפיה שלו. אנו מסבירים את כל מה שצריך לדעת כשאתם מבקרים אותנו ונותנים לכם טיפים ומתכונים כיצד להכין מנות אותנטיות בעצמכם.

לדבר על אוכל ישראלי פירושו לדבר על זיתים איכותיים ביותר

שמן זית, גרגרי חומוס מזינים, שעועית פאבה, קוסקוס, בורגול, עדשים, גבינת עיזים בריאה, עגבניות פיקנטיות, חצילים, קורגטים, אבוקדו, מנגו, תמרים של מדיג'ול שמימי , תפוזי יפו אמברוזיאליים, קלמנטינות, לימונים, אשכוליות, ענבים, תאנים, רימונים, תמרים מתוקים, דבש (הרשו לי לסיים את ההקדמה הקצרה הזו לאוכל ולתזונה ישראלית באומרתי שהמטבח הישראלי הוא גן עדן לצמחונים צמחוניים, טבעוניים ואוהבי אוכל בריא. בבלוג שלי תמצאו את הסיור שלי בן 10 הימים בישראל ותוכלו לקרוא על מצעדת הליכה שלי, המצדה הגבוהה בישראל בה ביקרתי ועל טיולי היום הטובים ביותר לתל אביב עליהם אני ממליץ. – — אוכל ישראלי הוא אחת הסיבות העיקריות לכך שאני תמיד אוהב לבקר בישראל. יש הרבה מה לאכול בישראל ואל דאגה, במסעדות רבות יש תפריטים קבועים, מה שאומר שאתה יכול לטעום מנות רבות בבת אחת. הדרך הטובה ביותר להכיר את האוכל הישראלי היא לבשל אותו (שזה טעים בישראל) ולקיים שוק מבריק (שיעור בישול) בתל אביב.

מדריכי מזון מומחים ייקחו אתכם לשוק הגמלים לקנות מרכיבים בדוכני תבלינים ובחנויות פירות וירקות לפני שהם נכנסים למטבח לבשל עם שפים ישראלים

אם אתם רוצים לנסות עיסת חומוס שמנת, בקרו בחומוס אקרמאווי בירושלים לחוויה אותנטית. בסלטים הנ"ל אתם מפונקים לבחירה עם ארוחת בוקר ישראלית טיפוסית עם ממרח טוב הכולל לחם, גבינות שונות, ביצים, ירקות טריים מבושלים וקשים (עגבניות, פלפלים, מלפפונים, טונה, כל סוג של דגים) , יוגורט ופירות.